Carré Care is gespecialiseerd in pruiken, borstprotheses en aangepaste lingerie. Zaakvoerder Els is ervaringsdeskundige en helpt vrouwen met veel toewijding hun vertrouwde zelf terug te vinden.

Het noodlot

Els kreeg enkele jaren geleden borstkanker. Ze had het moeilijk met haar ziekte, de zware behandelingen deden haar haren uitvallen, ze onderging een borstamputatie en kreeg een prothese. Als geen ander weet Els hoe belangrijk het is om tijdens, voor én na de behandelingen je vertrouwde zelf te blijven zien in de spiegel. Hoe zwaar het ook was, Els gaf het verhaal een positieve draai met Carré Care: nu kan ze anderen helpen met haar inzichten en haar 25 jaar ervaring als kapster.

Het atelier

Els over Carré Care: "het is een atelier op een aparte locatie, dus niet in mijn kapsalon. Zo kan ik in alle privacy luisteren naar je verhaal, geef je advies over pruiken, haarstukjes, mutsjes, medische pigmentatie, borstprothesen en aangepaste lingerie. Ik begeleid je bij je keuze en beantwoord alle vragen waarmee je worstelt. Ik werk bij Carré Care intensief samen met de zorgsector en de medisch-esthetische sector. Uiteraard blijf ik ook mijn basiskennis als kapster inzetten. Zo slaag ik erin om jou een oplossing aan te bieden die echt bij je past. Je stapt bij Carré Care naar buiten als je vertrouwde zelf."

Nieuwe collecties makkelijk online

Els kan nieuwe collecties van pruiken, mutsjes (die ze zelf ontwerpt) en lingerie makkelijk online zetten. Daartoe koos ze voor onze Website MEDIUM, die is immers voorzien van een gebruiksvriendelijk content management system, zodat Els de site zelf volledig kunt beheren.

Webdesign voor kapsalon