Fieke Van der Gucht kon geen betere naam voor haar website bedenken dan De Kommaneuker: taalfouten waar u al tientallen keren overheen las, haalt ze moeiteloos uit uw teksten. Geen tijd om zelf te schrijven? Fieke is ook copywriter en kan haarfijn uw ding uitleggen, zoals u het zelf nooit op papier zou krijgen.

Adelbrieven

Fieke weet zoveel over taal dat ze er boeken over schrijft, zoals de Atlas van de Nederlandse taal of Het groot Vlaams vloekboek. Ze is coördinator van Taalonthaal, het schrijfcentrum van Universiteit Gent en kan dus heel wat adelbrieven voorleggen, maar had nog geen website.

Website spelenderwijs aanpassen

Fieke heeft gezien haar job een ruime ervaring met tal van websites en beheerssystemen. Maar het onze vond ze qua gebruiksgemak een verademing! Ze koos voor onze Website MEDIUM zodat ze makkelijk zelf haar site kan aanpassen en uitbreiden.

Website De Kommaneuker

Tip (of cadeautip)

Oké, dit heeft niets met websites te maken, maar we zijn helemaal weg van Fiekes Atlas van de Nederlandse taal en Het groot Vlaams vloekboek. Beide boeken zijn onwijs interessant, niet alleen om zelf te lezen maar ook om vrienden mee te plezieren. Een cadeau nodig? Op naar de boekhandel!

Fieke Van der Gucht - Atlas en Vloekboek

 

Lezing of taaltraining?

Fieke kan het niet alleen goed op papier uitleggen, ze weet ook met verve haar kennis te brengen (tip 2: boek een lezing of training bij Fieke). Bekijk hieronder een fragment uit Van Gils & gasten, met Fieke over haar nieuwste boek, "Het groot Vlaams vloekboek".