Jan Plezier Antwerpen

Dronk u vanmorgen een kopje koffie? De kans is groot dat de koffiebonen via de Antwerpse haven gepasseerd zijn, net zoals tal van andere dagdagelijkse producten. Om de haven te verkennen, biedt een boot natuurlijk het beste perspectief: bij Jan Plezier kunt u diverse havenrondevaarten boeken.

Plaats 1 in Google

Een rederij die havenrondvaarten aanbiedt, wil natuurlijk hoog scoren op dat trefwoord. We hebben de site zodanig geoptimaliseerd dat ze op de eerste plaats staat voor onder meer het trefwoord "havenrondvaart":

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

De zoekmachineoptimalisatie (SEO) werpt vruchten af: in het hoogseizoen bezoeken maandelijks ruim 10 000 surfers de nieuwe site - een verdrievoudiging ten opzichte van de oude site!

Makkelijk zelf aan te passen

De site is natuurlijk voorzien van ons beproefde CMS en met dat content mangement system kan Jan Plezier alles zelf beheren. Nieuwe foto's, promoties of een gewijzigd vaarschema? Het kan meteen online, fluitje van 'n cent.

Automatische taalkeuze

De site is viertalig en zal automatisch de taal van de bezoeker detecteren. Een pakweg Duitse toerist die op z'n mobieltje de site bezoekt, krijgt dus meteen de Duitstalige versie voorgeschoteld.

Responsive website Jan Plezier