Advopelt

Advocatenkantoor Advopelt is een associatie van Mr. Hermans en Mr. Meylaers, twee gedreven advocaten met elk hun eigen specialisaties. Geen grote, formele organisatie maar toegankelijke en betrokken advocaten die tot het uiterste gaan en uw zaak op een ongewoon sterke manier verdedigen. De gedurfde aanpak van Advopelt mocht ook tot uiting komen in de vormgeving: geen klassieke vrouwe justitia in de hoofding, maar een stevige beer die wel 'n robbertje wil vechten.

Zelf aanpasbaar

De eigenaars kunnen zelf inloggen om de site aan te passen. Dat gaat makkelijk en snel, we gebruiken daarvoor ons eigen "content managment system" (CMS). Het eigen CMS kwam er omdat bestaande systemen zoals Joomla, Drupal of WordPress te ingewikkeld zijn voor wie er niet dagelijks mee werkt. De standaardsystemen bieden we natuurlijk ook aan, maar zijn vaak "overkill" en enkel aan te raden voor gevorderde gebruikers.

Smartphone, tablet of PC?

Op welk toestel u de site ook bekijkt, ze past zich aan naargelang de breedte van het scherm. In vaktermen heet dat responsive webdesign", de surfer krijgt steeds een optimale website gepresenteerd.

Website advocatenkantoor