Schoonheidsinstituut Beauderma

Beauderma is geen klassiek schoonheidssalon maar gespecialiseerd in huidverzorging. Dat begint met een huidscan: door diep in de huid te meten, is de juiste behandeling te bepalen, jonger uitzien is het resultaat. Huidproblemen (zoals acné, pigmentvlekken of couperose) smelten als sneeuw voor de zon.

De oude website was... Verouderd!

Beauderma had al een website, maar die werd niet goed weergegeven op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Een nadeel was ook dat de schoonheidsspecialiste de site zelf niet kon aanpassen - lastig als de prijzen geregeld veranderen en de webmaster niet thuis geeft.

Website makkelijk zelf aan te passen

De motor achter www.schoonheidsinstituut-beauderma.be is onze "Website Medium", teksten en foto's zijn makkelijk zelf aan te passen. Dat gaat even snel als het opstellen van een mailtje! Lees hier meer over het gebruiksvriendelijk beheren van uw website.

"Responsieve" website

De vakterm "responsief" betekent dat de site zich aanpast aan het beeldscherm, dus de website is even goed leesbaar op een klein mobieltje als op een groot PC-scherm. Bijkomend voordeel is dat in Google een responsive website beter scoort, de zoekmachine wil surfers immers de beste gebruikservaring geven. Als u met een mobieltje surft, zal Google dus de responsieve site hoger plaatsen in de zoekresultaten.

 

Responsive webdesign