Kopenhagen

Wie Kopenhagen wil bezoeken en de platgetreden paden wil vermijden, kan een beroep doen op KopenhagenInfo. De Deense hoofdstad is een echte fietsstad, dus een begeleide fietstocht is voor sportievelingen dé manier om de stad te verkennen. Architecten waarderen dan weer de achtergrondinformatie bij de architectuurrondleidingen en fijnproevers lusten de culinaire rondleiding wel.

Programma's op maat zijn ook mogelijk en al uitgewerkt voor diverse doelgroepen, zoals zakenlui, scholieren, slechthorenden, wethouders en ministers. Kortom, KopenhagenInfo is er voor iedereen, groep of individueel.

Technisch

De website is makkelijk zelf aan te passen, een nieuwe excursie of verse foto's zijn in een wip toegevoegd. Het is een "Website MEDIUM", onder de motorkap huist ons zelf ontwikkeld "content managment system". Ook volslagen leken kunnen zo de website updaten, het is even eenvoudig als het opstellen van een e-mail. Lees hier meer over de CMS-systemen die we gebruiken.

Foto's

Mooie >foto's zijn ons stokpaardje, dus trokken we zelf naar Kopenhagen om foto's te maken. We zijn goed ontvangen door KopenhagenInfo én we hebben prachtige plaatjes kunnen schieten.

www.kopenhageninfo.net