Manege Pegasus

Pegasus Horse Care (PHC) is een paardenhouderij op een prachtlocatie in de Limburgse bossen, een groen en weids landschap maakt de ligging uniek. Niet alleen de locatie moest uitgebreid in beeld komen op de nieuwe site, ook de filosofie van Pegasus is apart in de sector. De manege traint de paarden immers niet op basis van angst of pijn, dat gaat ten koste van het vertrouwen en het paard kan u op cruciale momenten in de steek laten. Met wederzijds respect en interactie via lichaamstaal is veel meer te bereiken, zo leert de aanpak van PHC.

Logo

Het logo van PHC vorm het vertrekpunt, paard en mens zijn geïntegreerd en vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over. Gelijkwaardigheid staat voorop, Paarden "africhten" onder dwang past niet in de visie van Pegasus. Kleur- en vormtaal is overgenomen in de lay-out van de nieuwe website.

Fotografie

Onze fotograaf trok met plezier naar Pegasus, de adembenemende natuur en de viervoetige fotomodellen laten niemand onberoerd. Paardenliefhebbers zien meteen dat ze sublieme tochten kunnen maken in de omgeving. Het is bij Pegasus duidelijk goed toeven voor paard en ruiter.

Copywriting

Puik beeldmateriaal is nog maar het begin - een goede website weet ook te overtuigen met teksten. Uw boodschap in een helder en pakkend verhaal gieten, dat is wat onze copywriter doet. Zelf hoeft u daar niets voor te doen, behalve enkele uren uit te trekken voor een interview. Wij doen de rest.

"Responsive" website

Anno 2015 moet elke website "responsive" zijn, een techniek die ervoor zorgt dat de site op elk toestel leesbaar is. Onderweg op de smartphone, op een tablet in de luie zetel of op de klassieke PC: de site past zich aan zodat tekst leesbaar blijft en knoppen makkelijk aan te klikken zijn, ook met dikke vingers op een krap schermpje.

 

Responsive webdesign