Huize Briers

Huize Briers is een prachtig gerenoveerd herenhuis in hartje Bilzen met een bakkerij, traiteur, lunchroom, restaurant en bed & breakfast. Erg veel om overzichtelijk in één website te proppen, daarom bedachten we een concept met vijf afgelijnde deelsites.

De deelsites

  • Elk onderdeel heeft dus een eigen site, die onafhankelijk van de andere aan te passen is. De openingsuren of het telefoonnummer van het restaurant zijn immers niet dezelfde als die van de bakkerij.
  • Opdat de surfer meteen weet op welke deelsite hij is, is telkens een sprekende achtergrondfoto in de site verwerkt. Aan het geflambeerde gerecht ziet de bezoeker bijvoorbeeld meteen dat hij op de restaurantsite is, brood & gebak wijst dan weer op de bakkerij.
  • Culinair hoogstaand, dat is Huize Briers! Overtuigend zinnetje? Niet echt, want dat is makkelijk te schrijven. Daarom werken we vooral met foto's, zodat u zelf kan zien dat Huize Briers een culinair paradijs is!

Mobile first

We zien in de statistieken dat naargelang de website al 40 tot 50% van de bezoekers via een mobiel toestel (smartphone of tablet) surft. De tendens is stijgend, dus wellicht is dat over een jaar al 60% of meer. Daarom zijn we bij de uitwerking van de website niet vertrokken van een desktopversie die we van een mobiele versie voorzien, maar van een mobiele versie die ook op de desktop goed weergegeven wordt. In vaktermen: mobile first!

Responsieve site