Laatste update in 2014?

De nieuwe website is eindelijk online, enkele pagina's zijn alvast toegevoegd. En soms blijft het daarbij. Ondanks de vele ideeën en voornemens, verandert er in maanden of jaren niets meer aan uw site. Zonde, want zo lijkt het alsof uw organisatie op een laag pitje draait.

 

Uw site meteen up-to-date

Gelukkig kunt u onze webmaster inhuren, hij komt naar uw organisatie en werkt ter plaatse uw website bij. Uw ideeën worden meteen omgezet in daden. Kleine aanpassingen of grote updates, een halve dag of twee volle dagen, onze geroutineerde webmaster actualiseert uw website sneller en beter dan dat u het zelf zou kunnen.

1. Copywriting

Onze webmaster heeft een opleiding journalistiek en schrijft heldere teksten die uw lezers overtuigen. Ook blogartikels, Facebookberichten, mailings of de nieuwsitems zal hij met verve neerpennen.

2. Fotografie

De webmaster brengt een camera mee inclusief professionele belichtingsapparatuur. Het fototoestel stuurt externe flitsers aan die strategisch opgesteld staan, een subtiele en natuurlijke belichting is verzekerd.

3. Programmeerwerk

Kleine aanpassingen in de programmeercode (PHP, ASP, ASP.NET) kan onze webmaster eveneens bij u ter plekke doen, zodat bijvoorbeeld een formulier weer werkt zoals u het wenst.

4. Elke website en elk CMS

We discrimineren niet: onze webmaster kan elke website bijwerken, ook als ze elders uitgewerkt is. Uitsluiten op basis van CMS doen we evenmin: Joomla, Drupal, Wordpress, ... Het kan allemaal. Ook een klassieke HTML-website kunnen we updaten, of deze nu in een editor gemaakt is of met een programma als Sharepoint, Dreamweaver, Frontpage, ...

 

Moet u zelf eigenlijk nog iets doen als onze webmaster komt? Ja, voorzie een vrij stopcontact voor de laptop en een tafel met stoel om aan te werken. Dat is alles!