Onze filosofie

Sedert 2006 timmeren we aan de weg met een drieledige missie: uw website moet grafisch, technisch én inhoudelijk afgestemd zijn op uw doelgroep. Dat klinkt logisch, maar was toen pionierswerk. Websites werden destijds immers vooral gemaakt door techneuten. Meestal hadden die weinig feeling voor grafische vormgeving, laat staan dat ze begaan waren met de inhoud. "Dat moet beter kunnen!", dachten we toen. En nog steeds staat bij ons de boodschap centraal die u wil overbrengen: het is immers de inhoud die de krijtlijnen voor de technologie uitzet - en niet omgekeerd!

 

Over de technologie

De inhoud mag dan wel centraal staan, we beheersen ook de technologie tot in de puntjes. We beperken ons niet tot het plakken van een behangpapier over een bestaand systeempje, maar kunnen nagenoeg elke gewenste applicatie op maat programmeren. Een overzichtje:

  • We bouwen websites met zogenaamde open-source-systemen zoals Wordpress, Joomla of Drupal. Met zo'n cms (content management system) kunt u in principe zelf uw website beheren. Al blijkt dat toch een hele klus voor wie niet zo'n computerfreak is.
  • Gelukkig is er ons eigen cms, gebruiksgemak stond voorop bij de ontwikkeling. Ook absolute leken kunnen hun site daarmee beheren, het is immers niet moeilijker dan het opstellen van een mailtje.
  • Webdevelopment: een website zoals de Internetgazet, is volledig op maat geprogrammeerd omdat een bestaand systeem niet voldoet. Waar anderen stoppen, begint het voor ons! Koppelingen op uw website met bijvoorbeeld uw stockbeheer of reservatiesysteem, realiseren we met plezier. 
 

Microsoft ASP.NET op Wikipedia       Microsoft SQL op Wikipedia