Binnen 3 dagen online!

Het coronavirus heeft het land in een recordtijd lamgelegd en de online verkoop piekt. Triest voor winkeliers die van de ene op de andere dag moeten sluiten: de verkoop valt stil terwijl de vaste kosten doorlopen.

Gelukkig biedt online verkoop een kans om de sluitingsperiode te overbruggen. Een periode die aanvankelijk 2 weken zou duren, maar nu eerder richting 8 à 12 weken lijkt te gaan. Viroloog Marc Van Ranst heeft het hier zelfs over september of oktober vooraleer alle maatregelen opgeheven worden...

Deze onverwachte zee van tijd is ideaal om uw webshop te lanceren, zodat u meteen kunt starten met online verkoop. Als de coronacrisis achter de rug is, heeft u bovendien een bijkomend verkoopkanaal waarvoor u anders nooit de tijd gevonden had om het zo snel op poten te zetten.

We kloppen overuren en voorlopig hebben we nog ruimte om uw webshop uit te werken, contacteer ons snel!

Bel of mail ons

Krachtige webshop

Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig, dus voor een krachtige en uitgebreide webshop, gebruiken we “open-source” software. Daardoor blijft het programmeerwerk beperkt, zodat uw winkel snel en zonder investering online is. Bovendien zijn updates inbegrepen en krijgt de webshop niet de kans om te verouderen.

 
 

Scoor in Google

De webshop is geoptimaliseerd opdat Google de producten makkelijk en volledig kan indexeren. Dat heet “Search Engine Optimization” (SEO) en het is ons stokpaardje. Voor onze webshops zal Google de producten op de eerste pagina positioneren en vaak zelfs op de hoogste plaats.

 
 

Ook op tablet & smartphone

De webshop is responsive, dat wil zeggen dat de site zich perfect aanpast aan het toestel en de schermgrootte. Mobieltje, tablet of PC: de webshop zal zich altijd leesbaar en in optimale verhoudingen presenteren.

 
Online verkopen van schoenen

Bezoek bovenstaande shop live: www.workwearandshoes.be

 
 

Verkoop in heel België

Met een webshop bent u niet langer gebonden aan de eigen regio en uw lokale klanten. U verkoopt moeiteloos tot aan de andere kant van het land. 

Webshop België

 
 

Heldere rapportage

Bekijk in real time de verkopen, de betalingen, de te verwerken bestellingen en de afgehandelde bestellingen.

Dashboard webshop

 

 

Verkoop in Nederland

Ook in Nederland scoren onze webshops bijzonder goed in Google. Van noord tot zuid zijn er Nederlanders die de weg naar uw aanbod vinden. En dat helemaal gratis via Google, dus met 0 € marketingbudget!

Webshop Nederland

Marketingtools

Onze shops scoren vanzelf hoog in Google, ideaal omdat kopers zo helemaal gratis tot bij u komen. Vanuit de webshop kunt u bijkomend ook producten naar Google Shopping doorsturen die ze extra visibiliteit geeft wanneer een extra boost nodig is.  

 Google Shopping

 

Hulp nodig? Inbegrepen!

Onze webshop is uitgebreid, nagenoeg alle toeters en bellen zijn voorzien, dus u zult niet snel op grenzen botsen. Bovendien stellen we de webwinkel gebruiksvriendelijk in: functies die u niet nodig heeft, verbergen we zodat u een gestroomlijnd dashboard heeft. En uiteraard helpen we u graag met elke vraag, dat is inbegrepen. Geen duur betaalnummer of geen extra facturen dus.

 

Geen investering 

Onze webshops vragen geen investering of opstartkost, enkel een vast maandelijkse bedrag zonder verassingen of vage bijkomende facturen. Kortom, geen investering dus geen risico! 

 

Neem contact op

 

Meer over online verkoop lezen? Kijk hier op onze blog.

Webshop kinderkleding